Ilkeät ihmiset_Vol. 2

Muutama päivä sitten kirjoitin postauksen Ilkeiden Ihmisten ryhmästä eli Takakansitekstien kirjoittajista. Nyt luokkaan saapuu toinen ryhmä: Meteorologit.

Tuntuu, että tänä kesänä sääennustukset eivät ole sitten yhtään pitäneet paikkaansa. Heinäkuun säähän oli muutenkin ilmeisesti koko Keski-Euroopassa niin Esteristä, mutta sääennusteiden paikkansa pitämättömyys vielä pahensi asiaa.

Periaatteessa joka päiväksi on luvattu sadetta. Täksi päiväksi aamupäivä piti olla television sääennustuksen mukaan kaunista ja hellelukemissa. Iltapäivällä tulisi erittäin rankkaa sadetta ja ukkosta. Jep. Kello on nyt iltakahdeksan, mutta sadetta ei ole vielä näkynyt. Nytkin jätimme tälle päivälle isommat plänit tekemättä, koska oletimme, että turha sateella on nähtävyyksiä katsella.

Taatusti siellä on joku Herra Pääsäämies, jolla ei ole ollut hyvä kesä. Se vetäisi lyhimmän tikun loma-arvonnassa ja joutuu pitämään sen vasta lokakuussa. Vaimo nalkuttaa sen haisevista kesäkengistä ja on piilottanut kaukosäätimen. Se on saanut perjantaina lihamestarilta grilliin huonoa lihaa, ja kaupan mansikkarasian alimmat marjat olivat homeessa. Teini-ikäinen tytär on alkanut vegaaniksi, joten koko perheen on pakko lisätä salaatinsyöntiä ja ahmia tofua. Ruohonleikkuri ei toimi. Naispuolinen kollega, se jolla oli hyvät perät, on alkanut flirttaamaan naapuripöydän Güntherin kanssa eikä enää naura Pääsäämiehen vitseille. Ja anopin luona pitäisi käydä ja kehua sen Schnitzeliä, vaikka se maistuu kengänpohjalta.

Oikeastaan… Ehkäpä meillä lomapäivät menee, vaikka sääennustus ei aina pidä paikkaansa. Pakkaan käsilaukkuun vakivarusteeksi sateenvarjon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s